Basic boek Raamdecoratie

Het Basic boek van Sunco onderscheidt zich door zijn beperkte maar zorgvuldig geselecteerde Assortiment van hardlopers. U kent ongetwijfeld de 20-80 regel, waarbij 20 procent van de collectie 80 procent van de omzet genereert. Wilt u de krenten uit de pap, dan hoeft u niet verder te zoeken. Niet alleen worden alle producten uit het basic-boek snel en betrouwbaar bij u geleverd, maar ook prijstechnisch is het zeer interessant. Bovendien is het lekker handzaam voor als u bij de klant langsgaat.

Onze inspirerende collectie

Hoge kwaliteit voor een vriendelijke prijs. En: made in Holland! Laat u inspireren door de binnenzonwering van Suncoblinds. Onze collectie biedt volop keuze in type, kleur en afmeting.

Rolgordijnen

Suncoblinds - Rolgordijnen Made in Holland

Het rolgordijn is een klassieke, strakke, functionele raambekleding in bijna iedere ruimte en is vooral zeer goed te combineren met overgordijnen of vitrage. De toepassing is grenzeloos en kan van 35 cm tot 400 cm breed geleverd worden. U kunt het rolgordijn personaliseren door een keuze te maken in soorten onderlijsten, bedieningskleur, schulpen, ketting, etc. Lees verder bij:

 

Jaloezieën Alu

Suncoblinds - Jaloezieën Made in Holland

Spelen met licht, dat is de functie van de jaloezie. De jaloezie is weer helemaal terug op het toneel. Van het fijne van de 16 mm, tot de shutterlook van de 70 mm jaloezie – “voor elke kamer de juiste breedte”. Met het brede ladderband voor de 50 en 70 mm jaloezie creëert u een echte retro look. Lees verder bij:

 

Jaloezieën Hout

Suncoblinds - Jaloezieen Hout Made in Holland

De houten jaloezie is weer helemaal hot. De robuuste 50 mm lamellen geeft de jaloezie de shutterlook, die wordt versterkt door het brede ladderband. Houten jaloezieën geven uw huis een warme en luxe uitstraling. Een reeks eigentijdse decoratieve ladderbanden geeft elke jaloezie een persoonlijk tintje. Lees verder bij:

 

Lamellen

Suncoblinds - Lamellen Made in Holland

Sunco lamellen zijn leverbaar in 3 soorten: aluminium, stof en pvc. Daarbij zijn de meeste lamelsoorten leverbaar in verschillende lamelbreedtes. Lamellen vormen een strakke basis voor ieder interieur en buitengewoon geschikt voor grotere oppervlakten. Ook voor (thuis)kantoren zijn lamellen ideale zonweringen. Stel ze op iedere gewenste stand, zodat u het directe zonlicht weert, maar nog wel zicht naar buiten heeft. Lamellen van Sunco zijn degelijk, mooi en bovendien zeer praktisch. Lees verder bij:

 

Plissé / Duette®

Suncoblinds - Plissé / Duette® Made in Holland

Of u nu kiest voor een fraai geplooide plissé of de honingraatstructuur van de Duette®, u kunt zelf bepalen hoe u het zonlicht filtert. Zowel de vrijhangende-, ingespannen-, plafond- als dakraamsystemen zijn in vele modellen leverbaar. Zo is er de populaire AO20 uitvoering (topdown/ bottom-up), waardoor u een optimale balans tussen lichtinval en privacy kunt regelen. Ongekend populair is de duette ® vanwege de onzichtbare koorden en de isolerende en daardoor een energiebesparende werking. Lees verder bij:

 

Multishade / Duoroller

Suncoblinds - Multishade / Duoroller Made in Holland

Het Multishade/duorolgordijn is een product met 2 lagen stof, bestaande uit transparante en niet transparante banen. Geheel gesloten, half open of open op elke hoogte van het raam. De trend van dit moment! Door te ketting te bedienen kunt u zelf de lichtinval bepalen. Het rolgordijn waarbij uw privacy modieus en decoratief wordt gegarandeerd. Lees verder bij:

 

Vouwgordijnen

Suncoblinds - Vouwgordijnen Made in Holland

De vouwgordijnen van Sunco zorgen zeker voor sfeer in uw interieur. Er kan worden gekozen voor transparante stof, linnenlook of gestreepte stoffen. Op een eenvoudige wijze kan de stof worden losgemaakt van de bak om het volgens voorschrift te kunnen reinigen. Lees verder bij:

 

Diversen

Suncoblinds - Diversen Made in Holland
Lees verder bij: