Suncoblinds is het adres voor al uw raamdecoratie. Sinds 1968 leveren wij een uitgebreide collectie bestaande uit hoogwaardige producten tegen een vriendelijke prijs.

Onze medewerkers gaan elke dag met veel plezier en passie aan het werk. Omdat we met ons team professionals de productie in eigen hand hebben zijn we flexibel, handelen we snel en versterken we onze eigen economie.

Doordat wij onze producten in eigen huis maken en met ons eigen vervoer bezorgen kunnen wij er voor zorgen dat de bestellingen snel en onbeschadigd geleverd worden. Van dinsdag tot en met vrijdag bezorgen wij alle goederen door het hele land. Elke dag heeft zijn vaste route. Dit zorgt voor een fijne structuur en korte lijnen.


Suncoblinds denkt graag met u mee. Ons vaste team van intern opgeleide medewerkers staan voor u klaar om u snel te voorzien van informatie en helpt u met een adequate oplossing voor uw problemen.

Bij de keuze van ons zorgvuldig gekozen assortiment hebben wij gekeken naar de beste kwaliteit/prijsverhouding. Hierdoor krijgt u de allerbeste producten waarmee u de concurrentie aan kunt en betaalt de consument niet meer dan nodig is.

Wij hechten veel waarde aan het klimaat en dragen graag een steentje bij. Nadat onze producten zijn gecontroleerd worden ze zoveel mogelijk duurzaam verpakt in papier en karton. Met zonnepanelen regelen wij de energievoorziening en middels restwarmte van de nabijgelegen huisvuilcentrale verwarmen wij ons pand, waardoor onze footprint kleiner wordt.