Eigen vervoer

Onze visite kaartjes bezorgen met plezier onze producten door het hele land.
Op dinsdag tot en met vrijdag bezorgen wij in ons eigen vervoer de goederen door heel het land. Elke dag heeft zijn eigen route en rayon. Door de routes op vaste dagen in te delen kunnen wij een snelle levering waarborgen waarbij er geen spullen overgeladen worden. De kans op schades wordt hierdoor verkleind en er kan gemakkelijk iets retour mocht er eens foutief gemeten zijn.

Productie in eigen huis

Omdat we met ons team professionals in eigen land produceren, zijn we flexibel, snel en versterken we onze economie.
Nadat onze producten met zorg en passie zijn geproduceerd, worden deze gecontroleerd en zoveel mogelijk duurzaam verpakt in papier en karton. Met zonnepanelen regelen wij de energie voorziening en middels restwarmte van de nabijgelegen huisvuilcentrale verwarmen wij ons pand, waardoor onze footprint kleiner wordt.

Aantrekkelijke prijzen

Bij de keuze van ons zorgvuldig uitgekozen assortiment hebben wij gekeken naar de beste kwaliteit/prijsverhouding.
Hierdoor krijgt u de allerbeste producten waarmee u de concurrentie aankunt en betaalt de consument niet meer dan nodig is.

Snelle service

Ons vaste team van intern opgeleide medewerkers staan voor u klaar om u snel te voorzien van informatie.
Wij helpen u graag met een adequate oplossing voor uw vraag of probleem. Ook hechten we veel waarde aan ons klantcontact en denken graag mee met onze klanten. Bij Suncoblinds zijn er korte lijnen waardoor u te allen tijde een snelle terugkoppeling krijgt.