De vlakhangende screen is enorm in opkomst vanwege haar doelmatigheid zonder dat het uitzicht wordt belemmerd. De screen filtert het licht en is perfect geschikt als warmte-wering. U kunt kiezen voor het traditionele screen of de lockscreen. De lockscreen houdt het doek strak tussen de geleiders en met het grote gewicht van de onderlat zorgt het ervoor dat de wind er weinig vat op heeft.

Ritsscreen

Ritsscreen houden zonlicht en warmte tegen. In gesloten positie weren ze ook insecten wat optimale ventilatie mogelijk maakt. Bovendien zijn de screens in alle posities windvast. Dankzij de ingenieuze en unieke ritsgeleiding kan de Ritsscreen ook dienen als windscherm, bijvoorbeeld onder een terrasoverkapping, een balkon of bij een tuinhuis. Daarnaast maakt de rits de Ritsscreen uitermate geschikt voor grote ramen.

Ritsscreen zijn in vele kleuren en dessins verkrijgbaar. Afhankelijk van het soort doek kunt u naar buiten blijven kijken. Omdat er geen opening is tussen de geleider en het doek, is de Ritsscreen – in combinatie met verduisteringsdoek – heel geschikt als verduisteringsscreen.

Volg de link voor meer informatie over Screens of klik op onderstaande afbeelding om de PDF te downloaden.

Screens-buitenzonwering