Het buitenleven wordt steeds belangrijker en daarbij sluiten de gebalanceerde knikarmen van Sunco zeer zeker aan. De optimale beleving van tuin en terras. ’s Avonds blijft de warmte lekker hangen en u kunt extra lang genieten tijdens het mooie voorjaar, zomer en nazomer. En voor de momenten dat het echt warm wordt biedt Sunco juist weer verkoeling. Met de stabiele schermen van Sunco slaat u de plank zeker niet mis!

Naos casette

De Naos cassette is een elegant cassette-knikarmscherm welke compact en uiterst fraai is vormgegeven. Wanneer het scherm gesloten is, zijn alle bewegende delen – inclusief het doek – netjes opgeborgen in een mooie cassette.

Door zijn compacte vormgeving en strakke lijnen is de Naos cassette een knikarmscherm dat bij iedere gevel past. Dankzij een maximale uitval van maar liefst 3 meter kunt u op zonovergoten en warme dagen volop genieten van schaduw en koelte in en rond uw woning.

Uiteraard is ook het zonweringsdoek van een uitstekende kwaliteit. Behalve zonwerend is het materiaal vuil- en waterafstotend. De vele kleuren en dessins zijn zo te combineren dat ze perfect harmoniëren met uw omgeving. Lees meer in de Naos-brochure >

Wega

De Wega is een scherm van topkwaliteit dat door zijn bijzondere stelmogelijkheden in bijna iedere situatie te plaatsen is. Dit knikarmscherm heeft een speelse en moderne vormgeving (olijfvormige zijkappen) met daarachter een uniek stelmechanisme. Dankzij deze fraaie afwerking oogt de Wega zeer compact.

Het scherm heeft speciale montagesteunen. Deze zijn voor zowel muur- als plafondbevestiging geschikt, bijvoorbeeld voor montage onder balkons. Dankzij een maximale uitval van maar liefst 3 meter kunt u op zonovergoten en warme dagen volop genieten van schaduw en koelte in uw huis en in de tuin.

Uiteraard is ook het zonweringdoek van een uitstekende kwaliteit. Behalve zonwerend is het materiaal vuil- en waterafstotend. Lees meer in de Wega-brochure >

Merga

De Merga is absoluut een scherm van topkwaliteit. Het is buitengewoon solide, compact en uiterst fraai vormgegeven. Wanneer het scherm gesloten is, zijn alle bewegende delen – inclusief het doek – netjes opgeborgen in een mooie cassette. Door zijn compacte vormgeving en strakke lijnen is de Merga een knikarmscherm dat bij iedere gevel past. Dankzij een maximale uitval van maar liefst 3,5 meter kunt u op zonovergoten en warme dagen volop genieten van schaduw en koelte
in uw huis en in de tuin. De oerdegelijke knikarmen garanderen een vrije doorloop onder het scherm.

Uiteraard is ook het zonweringdoek van een uitstekende kwaliteit. Behalve zonwerend is het materiaal vuil- en waterafstotend. De vele kleuren en dessins zijn zo te combineren dat ze perfect harmoniëren met uw omgeving. Lees meer in de Merga-brochure >

Klik voor meer informatie betreffende diverse knikarmschermen op de onderstaande links/plaatjes om de PDF’s te downloaden.

Naos-knikarmschermen-buitenzonwering Wega-knikarmschermen-buitenzonweringMerga-knikarmschermen-buitenzonwering