Zonneschermen, rolluiken en markiezen

Heerlijk, de zon schijnt! Maar daardoor kan de temperatuur in huis flink oplopen. Sunco buitenzonwering is de oplossing. Onze zonneschermen, rolluiken en markiezen houden de zon buiten. In huis blijft het dan aangenaam koel en u voorkomt dat meubels en gordijnen na langere tijd gaan verkleuren. Sunco buitenzonwering wordt altijd op bestelling geleverd en op maat gemaakt. In Heiloo om precies te zijn. Made in Holland dus! Onze collectie biedt volop keuze in type, kleur en afmeting.

Knikarmschermen

Suncoblinds - Knikarmschermen Made in Holland
Het buitenleven wordt steeds belangrijker en daarbij sluiten de gebalanceerde knikarmen van Sunco zeer zeker aan. De optimale beleving van tuin en terras. ’s Avonds blijft de warmte lekker hangen en u kunt extra lang genieten tijdens het mooie voorjaar, zomer en nazomer. En voor de momenten dat het echt warm wordt biedt Sunco juist weer verkoeling. Lees verder bij:

 

Uitvalschermen

Suncoblinds - Uitvalschermen Made in Holland
Het Cassette uitvalscherm is een strak vormgegeven scherm vooral geschikt voor voorramen en bovenramen. Zeer eenvoudig te bedienen, handmatig of elektrisch. Uitvalschermen bieden een prijsgunstige oplossing voor uw woning. Lees verder bij:

 

Screens

Suncoblinds - Screens Made in Holland
De vlakhangende screen is enorm in opkomst vanwege haar doelmatigheid zonder dat het uitzicht wordt belemmerd. De screen filtert het licht en is perfect geschikt als warmte-wering. U kunt kiezen voor het traditonele screen of de Lockscreen. De lockscreen houdt het doek strak tussen de geleiders en met het grote gewicht van de onderlat zorgt het ervoor dat de wind er weinig vat op heeft. Lees verder bij:

 

Rolluiken

Suncoblinds - Rolluiken Made in Holland
Veelal is er voor projecten andere vormen van bediening nodig zoals mono-commando of elektrische besturingen. En qua materiaal moet het ook aan diverse richtlijnen voldoen die voor levering aan de consument geen vereiste is (Arbo, EPC). Lees verder bij:

 

Markiezen

Suncoblinds - Markiezen Made in Holland
Van welke kant de zon ook komt, een markies biedt altijd optimale bescherming. Naast het weren van de zon heeft de markies nog een functie; door de nostalgische uitstraling en de fraaie uitvoering van de kap is de markies ook een verfraaiing voor de gevel. Dit geldt niet alleen voor een klassiek pand, ook op een modernere bouwstijl kan de markies voor een verrassend effect zorgen. Lees verder bij: