In de groei!

Even voorstellen, ik ben Wendy.

Per 15 januari 2018 ben ik begonnen op kantoor bij Suncoblinds. Hier doe ik voornamelijk de orderverwerking en alles wat daarbij komt kijken. Ik vind productkennis erg belangrijk en was verrast, dat er zoveel mogelijkheden zijn in raamdecoratie. Het is een interessante en leuke uitdaging om de materie goed onder de knie te krijgen. Hierdoor kan ik mijn steentje bijdragen en u als klant een zo goed mogelijke service bieden.

 

Leuk kennis te maken, ik ben Marjolein.

Sinds 1 februari 2018 ben ik werkzaam als administratief medewerker bij Suncoblinds. Hier ben ik vijf dagen in de week aan het werk. Ik werd erg warm ontvangen in dit hechte team en dat maakt het werken leuk. Voornamelijk voer ik de inkomende orders in, daarnaast heb ik contact met leveranciers over bijvoorbeeld de levertijden. Uiteraard sta ik u graag te woord en help u graag verder.